Kijk ook eens bij:

Massages

Ontspanningsmassage

Omdenkvraag: Heb je last van je nek, of heeft je nek last van jou?
Je schouders gaan niet vanzelf hangen, dat zul je zelf moeten doen.
Weet je niet meer hoe dat moet omdat je ze al veel te lang te hoog draagt?
Met een ontspanningsmassage help ik je om de spanning weer los te laten.
Ik gebruik hiervoor diverse technieken zoals oa Klassieke massage, Fore-Arm Dance, Haptonomie, Jin-Shin-Do en CranioSacraal Therapie.

Sportmassage

Bij een sportmassage beschouw ik gespannen spieren meer als een op zichzelf staand probleem, afvalstoffen zitten opgesloten in een verkrampte spier en moeten los gemasseerd worden. Dit kan pijnlijk zijn. Het kan zijn dat je je de volgende dag wat beroerd voelt van losgemaakte afvalstoffen. Ook kan een gevoelige spier tijdelijk pijnlijker aanvoelen omdat zenuwen beter zijn gaan functioneren, ze zitten niet meer klem. In dat geval zijn meerdere behandelingen aan te raden.

Meestal combineer ik intuïtief de sport- en ontspanningsmassage. Als je duidelijk aangeeft een zachte of juist stevige behandeling te willen hou ik daar uiteraard rekening mee.

Ayurvedische massage

Ayurveda is een duizenden jaren oude Indiase medische wetenschap. Met een Ayurvedische behandeling breng ik de verstoorde dosha's (Vata, Pitta en Kapha) weer in evenwicht door balancerende kruiden, opgelost in warme massageolie, via de huid in te brengen. Intussen 'trek' ik met zachte, ritmische strijkingen spanningen uit het lichaam. Je kunt kiezen tussen 2 behandelingen, de 2 uur durende Abhyanga (gehele lichaam), en de half uur durende Siro-Abhyanga (nek, schouder en hoofd).

CranioSacraal therapie

De CranioSacraal Therapie heft blokkades op in het CranioSacraal systeem, het gebied waarin de hersenen en het ruggenmerg functioneren, door amper voelbare, zachte ritmische bewegingen.
De CranioSacraal Therapie verbetert de functie van het centrale zenuwstelsel, verwijdert de negatieve effecten van stress, verhoogt de weerstand tegen ziekten en heeft een positieve invloed op het totale gezondheidsgevoel.

Aangezien ik nog in opleiding ben zoek ik mensen waarmee ik kan oefenen. Je ligt gekleed op de behandeltafel, de aanraking heeft het gewicht van een dubbeltje. Belangstellenden kunnen zich telefonisch of via e-mail aanmelden.Bel voor een afspraak

06-51970307